Haat (2020) - Freddy Michiels

Reacties

Albert Zweers
"Prachtig boek. Heb het in één keer uitgelezen. Leuke plots en wendingen."
Staf De Lie
"Ik heb je boek in één adem uitgelezen. Verrassende ontknoping"
Luc Vrelust
"Ik heb genoten van uw nieuw boek. Waar haal je toch je inspiratie? De verschillende verhaallijnen, de plot, de details, effenaf: zeer mooi en ingenieus in mekaar gezet."
Ernest Adriaensen
"Knappe misdaadroman … een aanrader"
Anne-Marie Dewachter
"Hou je van een spannend verhaal? Goed geschreven, realistisch met veel herkenbare plekken in onze stad? Dan is dit iets voor jou."
Het Laatste Nieuws
"Soms is de realiteit sterker dan de fictie. ‘Haat’ houdt de spanningsboog strak tot het eind. Met Antwerpen als herkenbaar decor."
Gazet van Antwerpen
"Alles begint met een overval op juwelier Slaets op de De Keyserlei. Wat volgt is een onderzoek van Frank Blatt en zijn jonge collega Lucas Dillen."
Véronique Mampuya
"Ik heb Haat op één dag uitgelezen. Leest als een trein. Echt leuk om te lezen als je van Antwerpen bent. Dat maakt het boek zeer filmisch. De plot was zeer sterk, vooral hoe de verhalen stilaan met elkaar verweven raken. Het heeft echt wel geduurd voor ik kon vermoeden waartoe het verhaal zou leiden."
Yves Van Dijck
"Ik heb uw boek in één trek uitgelezen. Heel aangenaam om te lezen. Leuk hoe de verschillende verhalen in elkaar vloeien op het laatste en het zich afspeelt in omgevingen en met personen die we allemaal kennen. Smaakt naar meer. Zou fijn zijn om je personages te behouden en er verder op te bouwen."

Haat

(2020)

Uitgever: Uriel/Sigmatau nv

Verschijningsdatum: juli 2020

Categorie: Misdaadverhaal

ISBN: 978 94 929 93014 / NUR 332

Aantal bladzijden: 286

Prijs: € 19,95

Inhoud

Antwerpen, De Keyserlei. Een overval op juwelier Slaets verloopt niet zoals de gemaskerde daders hadden gewenst. Journalist Frank Blatt en zijn jonge collega Lucas Dillen bij het dagblad De Ochtend Post bijten zich vast in de zaak. De auteur ontwikkelt een ingenieuze plot van pakkende verhaallijnen die naar het einde toe mooi samenkomen in een onverwachte en ontroerende apotheose. Het verhaal voert de lezer met interessante achtergrondverhalen langs herkenbare plekjes in de Sinjorenstad. Het gegeven is uniek: wat gebeurt is vaak letterlijk ongelooflijk en toch geïnspireerd op waargebeurde feiten, weze het door de auteur kundig verpakt in een ongemeen spannend verhaal.

Haat is de rode draad in het boek. De zelfhaat van een vrouw die vrede met zichzelf zoekt, haat als drijfveer van een misdaad, de allesvernietigende haat tussen vader en zoon. En wat kan er gebeuren wanneer liefde een dekmantel voor haat is? Ongewoon spannend en verhelderend.

Andere werken:

© Copyright 2024  Freddy Michiels - All Rights Reserved - Website by BOX

Deel deze pagina: